Image
Image

DESPRE PROIECT

Parcului20 – echilibru între preț, localizare și calitatea execuției

Parcului20 este cel mai nou proiect rezidențial din nordul Bucureștiului, care își propune să ofere apartamente de foarte bună calitate, la prețuri corecte. Considerăm că o dezvoltare responsabilă înseamnă să le oferi clienților apartamente cu arhitectură armonioasă, cu o calitate foarte bună în execuție, disponibile la un preț echilibrat. Scopul este ca noul apartament să fie o investiție sigură și bine plasată.

Știm că într-o relație corectă dezvoltator – client ambele părți trebuie să câștige, iar echilibrul între preț, localizare și calitatea execuției este principalul nostru atu. Parcului20 include 469 de apartamente noi, în 30 de configurații, care vor asigura un randament bun și confortul că ați ales cea mai inteligentă opțiune. De asemenea, punem la dispoziție 579 locuri de parcare, parcare pentru biciclete și peste 80 de boxe pentru depozitare.

Proiectul se construiește în două faze de dezvoltare. Cele două clădiri au o înălțime de unsprezece etaje, cuprinse într-o volumetrie armonioasă. Fațadele sunt placate parțial cu ALUCOBOND®, fapt care asigură o termoizolare bine calculată și contribuie la estetica ansamblului. În spațiile comune – lobby, holuri, grădină, veți regăsi materialele naturale și prietenoase cu mediul înconjurător, în tonuri calde-pământii.

Investim bugete semnificative în configurația unei grădini private de peste 3000 mp, care include copaci, plante perene, zone de relaxare, grădină yoga și o zonă pentru exerciții calistenice. La mai puțin de 150 metri de proiect se află un parc cu vegetație și loc de joacă pentru copii, iar la aproximativ 400 metri distanță se va deschide un nou centru WorldClass.

0
apartamente noi
0
de configurații pentru apartamente
0
m² de grădină interioara urbană
0
locuri de parcare

Toate apartamentele sunt dotate cu tehnologie state-of-the-art Gewiss, sisteme smart-home dezvoltate de unul dintre liderii pieței de profil. Gewiss are o experiență de aproape aproape 50 de ani în furnizarea de tehnologii pentru dezvoltări imobiliare, cu accent pe eficiența energetică și ușurința în utilizare. Sistemele smart-home din Parcului20 sunt configurate astfel încât să asigure control, securitate și economii ale consumului de energie.

SOLICITĂ MAI MULTE INFORMAŢII DESPRE PROIECT ECHIPEI DE VÂNZĂRI! →