Image
Image

TIPURI DE APARTAMENTE

Garsoniera

Garsonieră

SOLD OUT

2cam

Apartamente
cu 2 camere

Prețuri de la 73.133 euro fără TVA

3cam

Apartamente
cu 3 camere

Prețuri de la 98.683 euro fără TVA

4cam

Apartamente
cu 4 camere

Prețuri de la 162.983 euro fără TVA

Duplex-uri

Duplex-uri
(3-5 camere)

Prețuri de la 138.853 euro fără TVA

Toate simulările de amenajare și planurile pe care le veți putea analiza alături de echipa de vânzări a proiectului Parcului20 sunt extrem de fidele și reflectă întocmai realitatea din șantier. Veți observa linii curate, fără diferențe de cote, stâlpi și grinzi la vedere sau unghiuri dificile, astfel că veți putea mobila ușor și veți avea confortul unor camere plăcute, în care fiecare metru pătrat este utilizabil.

Parcului20 este construit cu materiale de cea mai bună calitate și oferă dotări specifice unui proiect premium, la prețuri corecte. Fațadele sunt placate parțial cu ALUCOBOND®, fapt care asigură o termoizolare bine calculată și contribuie la estetica ansamblului. Termoizolarea pereților interiori este realizată cu vată minerală, cea mai naturală și eficientă soluție de pe piață. Confortul termic va fi asigurat de încălzirea prin pardoseală, care mai include două caracteristici esențiale: izolarea termică și fonică. Orice apartament premium se identifică și prin prezența ferestrelor ample, astfel că Parcului20 beneficiază de suprafețe vitrate mari, care contribuie la sentimentul de spațiu primitor, cu multă lumină naturală.

SOLICITĂ ÎNTREAGA LISTĂ A MATERIALELOR DE CONSTRUCȚIE ECHIPEI DE VÂNZĂRI! →

Am gândit 30 de configurații de apartamente modulare, care pot fi alipite sau comasate cu efort minim, în ideea în care veți dori o locuință mai aparte. Veți observa logica spațiului și planeitatea suprafețelor, în care am evitat cote dificile sau obstacole în amenajare.

Complexul rezidențial Parcului20 dispune și de o serie de apartamente cu terasă generoasă sau apartamente cu grădină, situate la parterul celor două clădiri.

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU MAI MULTE DETALII →